Wist je dat Plantec een eigen architectendienst heeft? Zowel voor woningbouw als utiliteitsbouw.
Of voor winkelpanden, parkeergebouwen en schoolgebouwen. We vertrekken van een concept, vormen onze visie en maken een plan. We houden van dynamiek. Qua materialen en vormen, normen en innovaties.

Veurne Masterplan sportpark 
Oostkamp Masterplan

Urbanisatie

Een stad leeft, groeit en bloeit. En evolueert samen met zijn inwoners. Plantec volgt deze evolutie op de voet. We bekijken het geheel vanuit de bebouwde context. Een wisselwerking tussen architectuur en infrastructuur.  We vormen onze visie en komen tot een masterplan.

Plantec? Stevig plan!

woning Oostduinkerke
woning Oostende
woning uitbreiding Gistel
woning uitbreiding Gistel
woning Veurne
woningen Zwijnaarde
woningen Zwijnaarde

Woningbouw

Laat je woning ontwerpen door onze Plantec-architecten. Dynamisch en creatief. Welke stijl? We kijken naar de context en volgen de vraag van de bouwheer. We ontwerpen jouw droomproject volgens de huidige tendensen en de geldende normen. Creativiteit, kennis en kunde, alle ervaring onder één dak.

Plantec? Straf plan!

Blankenberge luifel en lijnwinkel
Eernegem begraafplaats aula
Sint-laureins basisschool

Utiliteitsgebouwen

De sterkte van Plantec? Ons team is multi-inzetbaar. Naast het uitwerken van een begraafplaats of recyclagepark ontwerpen wij zelf de bijhorende gebouwen. Aula’s, ateliers of loodsen. Plantec coördineert van begin tot einde. Van de dossiers voor de aannemers tot de uitvoering in overleg met de bouwheer.

Plantec? Strak plan! 

Koksijde brouwerij Sint-Idesbald
Koksijde brouwerij Sint-Idesbald
Koksijde brouwerij Sint-Idesbald
Brugge Delhaize
Brugge Delhaize - copyright Jasper Leonard-velux
Koksijde hotel en uitbreiding
Westende surfclub

Handelsvoorzieningen

Of het nu een winkel, een hotel of een restaurant is, elk gebouw vraagt een eigen ontwerp en een eigen aanpak. Met telkens aandacht voor degelijkheid en kwaliteit. Zo waakt onze stabiliteitsingenieur over de nodige funderingen en de sterkte van het pand.

Plantec? Sterk plan!

“Architectuur is een dynamisch gegeven. We spelen graag in op specifieke vraagstukken.”

Jo Vanhixe, Plantec